Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 4-2-sejren over Herlev, hvor Cornelius Emil Thrysøe Pedersen, Rasmus Hesselberg Thomsen, Simon Boe Nielsen og Marius Germundsson scorede.

Efter to store nederlag kom Greve tilbage på sporet, da holdet vandt 4-2 over Herlev. En sejr, der samtidig betød, at Greve avancerede til femtepladsen i Danmarksserien med 14 point for ni kampe. Der er fem point op til førstepladsen.

»De seneste to weekender har ikke været super sjove for os efter en nedsmeltning mod Gørslev og et nederlag til Vanløse, hvor de på dagen bare var bedre end os«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Det var derfor en lettelse, at komme tilbage på sporet igen i går mod Herlev. Samtidig var det dejligt at se, at vi bankede fire mål ind efter et yderst magert mål udbytte de første otte kampe«, fortsætter træneren med kampen på afstand.

»Der skulle point på kontoen i går for ikke at blive sovset ind i bunden af rækken og det gjorde der heldigvis. Nu ser vi frem til endnu en hjemmekamp næste lørdag mod Nykøbing FC«, slutter Anton Moestrup Rasmussen.