Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 0-2-sejren over GVI. En kamp, hvor Cornelius Emil Thrysøe Pedersen og Simon Boe Nielsen kom på tavlen for Greve.

Med 0-2-sejren over GVI er Greve nu oppe på seks sejre i 11 kampe og det giver en øjeblikkelig andenplads i Danmarksseriens Pulje 2, inden at Nykøbing FC II og Skjold mødes i Nykøbing i dag. Sidstnævnte kan overtage andenplads med sejr.

»Det var en helstøbt og disciplineret holdindsats. Fra vores seneste kampe har vi haft nogle fokuspunkter omkring at få balance mellem det offensive og defensiv. Det vi så i går var enormt tilfredsstillende«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

Med Rosfeldt ude med karantæne og Ishøi ude med skade manglende vi to spillere der har betydet meget for vores spil i denne sæson. Deres fravær gav plads til de to årgang 2005-spillere Oliver Jacobsen og Mads Strube som løser deres opgaver helt sublimt«.

»Vi stiller en start-11 med fire teenagere og gennemsnitsalder på omkring 21 år og man kunne i går se hvor spændende et potentiale der er i de drenge«, fortsætter Greves cheftræner, der nu ser frem til efterårets sidste kampe i Danmarksserien.

»Nu er der tre kampe tilbage, hvor det handler om at sætte os selv i en så god som mulig position til at forblive i top 5 i foråret«, slutter Anton Moestrup Rasmussen, som rundede kamp nummer 125 i spidsen for Greves Danmarksseriehold mod GVI.