Anders Vibe Kjøller scorede sit første mål i den blå Greve-trøje, da holdet lørdag den 22. maj 2021 vandt 2-1 over Avedøre på en sen straffesparksscoring.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på tre pladser i forhold til de elleve startende mod Vordingborg. Jonas Stabell, Mathias Johansson og Mathias Tagø Pedersen afløste Bjørn Paludan, Christian Larsson og Simon Boe Nielsen i startelveren.

Det var gæsterne, der fik en drømmestart på kampen. Der var blot spillet tre minutter, da Bjørn Jensen fandt Marc Rosenmejer Winsløw. 0-1 til Avedøre. En stilling, der sidenhen skulle vise sig at holde første halvleg ud.

Balance i regnskabet

Et kvarter efter pausen fik hjemmeholdet bragt balance i regnskabet. For tredje gang i indeværende sæsonen fik den lille midtbanespiller Jonas Helleberg Madsen nette til at blafre hos modstanderne. 1-1, og kampen var stadigvæk åben.

Greves cheftræner forsøgte en dobbeltudskiftning, hvor Christian Larsson og Victor Lundt Balling kom på grønsværen, mens der ikke var mere spilletid til Mitchell Tagø Pedersen og Jonas Stabell. Desuden kom Nicolai Diaz ind i stedet for Mathias Tagø Pedersen.

Det lignede en deling, da holdene kom ind i fjerde minuts tillægstid. Anders Vibe Kjøller blev dog nedlagt i feltet af sit tidligere hold, og Kjøller svigtede ikke sine nuværende holdkammerater. Den tidligere Avedøre-spiller scorede på sparket fra 11-meter-pletten.