Bjørn Paludan og Mitchell Tagø Pedersen stod for Greves mål, da holdet lørdag den 7. august 2021 vandt 1-2 over DS-oprykkerne Solrød FC i Solrød.

Thobias Henriksen var tilbage i Greve-målet efter en mindre skadespause i slutningen af sidste sæson, og han var blandt andet medvirkende til, at hjemmeholdet blev holdt fra scoringer i første halvleg, mens det heller ikke blev til mål i modsatte ende.

Efter 13 minutters spil af anden halvleg foretog Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen en dobbeltudskiftning. Christian Larsson og Simon Boe Nielsen kom på grønsværen på bekostning af Mathias Johansson og Mathias Tagø Pedersen.

Mål til gæsterne

Greve fik endelig hul på målbylden efter en times spil, hvor Bjørn Paludan headede læderet ind bag Sebastian Blynov i Solrød FC-målet. 0-1 til Greve. Det var Paludans syvende scoring i Greve-trøjen i karrieren og den første “kasse” i indeværende sæson.

Med lidt over ti minutter tilbage af kampen kom Anton Barlach på banen i stedet for Jonas Helleberg Madsen, og han kunne sammen med holdkammerateren se Rasmus Lytzen udligne til 1-1 for hjemmeholdet. Der var dog mere tilbage i Greve.

Gæsterne lod sig på ingen måde slå ud af scoringen. Allerede to minutter efter afgjorde Mitchell Tagø Pedersen kampen til Greves fordel. Med målet til 1-2, og det blev ikke til yderligere scoringer i de sidste minutter af kampen.