Jonas Stabell scorede kampens enlige mål, mens Thobias Henriksen holdt målet rent, da Greve lørdag den 21. august 2021 vandt 0-1 over B 1903 på B 1903s anlæg efter 0-1 ved pausen. Greve er dermed på andenpladsen i DS.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på en enkelt plads i forhold til seneste kamp mod Union. Anton Barlach havde fået chancen fra kampens start på bekostning af Mitchell Tagø Pedersen, der ikke blev klar til kampen.

Der var blot spillet ti minutter, da hjemmeholdet fik tilkendt et straffespark. Det første forsøg tog Thobias Henriksen sig af, men der blev dømt omspark. Det samme skete omkring det andet forsøg, mens det tredje forsøg gik forbi mål.

Greve slap dermed med skrækken og med fire minutter til pausen lykkedes det gæsterne, at passere Christian Meisner i B 1903-målet. Et godt indlæg fra Simon Boe Nielsen i højre side lå i perfekt højde for Jonas Stabell, der headede Greve på 0-1. Stillingen ved pausen.

En halvleg uden scoringer

Det blev ikke til scoringer efter pausen, hvor Christian Larsson på banen i stedet for Anton Barlach efter 58 minutter, Nicolai Diaz afløste Mathias Tagø Pedersen efter 71 minutter, mens Victor Lundt Balling fik de sidste syv minutter på bekostning af Jonas Stabell.

I løbet af kampen var der advarsler til tre Greve-spillere. Thobias Henriksen (10. minut), Mathias Tagø Pedersen (48. minut) og Christian Larsson (90. minut). Det var sæsonens første gult kort for gæsterne, men ingen af disse var karantænegivende.

Trods 0-1-sejren over B 1903 rykkede Greve ned på andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1, der nu føres af naboerne Ishøj. Sidstnævnte avancerede til førstepladsen i rækken efter en sikker 4-0-sejr over Solrød FC på hjemmebane.

21 aug 2021-14:00
Pausestilling: 0-1
B 1903
0
Greve
1
Slut
Kim Verbrugh Larsen
Mål
Kort
10'