Mathias Tagø Pedersen og Bjørn Paludan sørgede for Greves mål, da holdet lørdag den 28. august 2021 vandt 2-1 over Brønshøj efter 1-0 ved pausen på Greve Stadion. Greve fastholder dermed andenpladsen i Danmarksserien.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde blot ændret på en enkelt plads i forhold til seneste kamp mod B 1903. Mitchell Tagø Pedersen var atter at finde i startopstillingen på bekostning af Anton Barlach.

Efter et kvarters spil fik hjemmeholdet frispark uden for feltet. Mathias Tagø Pedersen sparkede resolut læderet ind bag Kasper Vilfort i Brønshøj-målet. 1-0 til Greve, og samme Mathias Tagø Pedersen fik fem minutter senere kampens første advarsel.

Otte minutter før pausen kom yderligere en Greve-spiller i dommerens sorte bog. Anders Vibe Kjøller blev noteret som den anden spiller fra hjemmeholdet i første halvleg, der dog ikke bød på yderligere scoringer fra nogen af holdene.

Spænding efter pausen

Fem minutter inde i anden halvleg fik Rasmus Suhr Petersen udlignet for gæsterne, men glæden varede ikke længe for Brønshøj. Blot otte minutter senere viste Bjørn Paludan sin målnæse, og sendte Greve-holdet på vinderkurs med scoringen til 2-1.

Simon Bruus kom på banen med en halv time tilbage, da der ikke var mere spilletid for Jonathan Brockmann Villadsen. Førstenævnte havde blot være på banen i to minutter, da han kunne se Thobias Henriksen begå straffespark med gult kort til følge.

Rasmus Suhr Pedersen brændte dog fra 11-meter-pletten, og det blev ikke til flere mål i kampen, hvor Victor Lundt Balling afløste Simon Boe Nielsen efter 81 minutter, mens Christian Larsson fik de sidste seks minutter i stedet for Mathias Tagø Pedersen.