Mathias Tagø Pedersen scorede for anden kamp i træk for Greve, da holdet lørdag den 4. september 2021 tabte 3-1 til Allerød efter 1-0 ved pausen i Allerød Idrætspark, efter to scoringer i kampens overtid.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ikke foretaget nogen ændringer i startopstillingen, i forhold til de 11 startede i kampen mod Brønshøj i lørdags. Der var dermed genvalgt til kampens to målscoere Mathias Tagø Pedersen og Bjørn Paludan.

Det var dog Allerød, der fik den bedste indledning på kampen. Med en assist fra Mathias Virkelyst-Andersen fik hjemmeholdets Søren Freund ekspederet læderet ind bag Thobias Henriksen i Greve-målet. 1-0 til Allerød, og det var også stillingen ved pausen.

Greve tilbage i kampen

Mathias Tagø Pedersen havde inden kampen scoret i to af de seneste tre kampe for Greve, og angriberen viste atter sin målfarlighed. Efter en lille times spil var Mathias Tagø Pedersen sidste på kuglen, der blev sendt ind i netmaskerne. 1-1.

Kort tid efter kom Christian Larsson på banen i stedet for Anders Vibe Kjøller, og det blev til yderligere to udskiftninger. Først kom Simon Bruus i kamp på bekostning af Simon Boe Nielsen, og siden blev det også spilletid til Anton Barlach, der afløste Greves målscorer.

Det lignede et remis, da kampen gik ind i overtiden, men Allerød ville det anderledes. Først kom Morten Olsen på tavlen på Sebastian Ysbæk-Nielsens forarbejde, og kort tiden efter blev der lukket og slukket med Mark Parrish’ mål til 3-1 med assist fra Søren Freund.