Jonas Stabell stod for Greves enlige scoring, da holdet lørdag de 11. september 2021 spillede 1-1 mod Avarta efter 1-0 ved pausen på Greve Stadion. Gæsternes Philip Nielsen fik udlignet i anden halvleg.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget en enkelt ændring i startopstillingen i forhold til seneste kamp mod Allerød. Simon Boe Nielsen var ukampdygtig, og i stedet var Victor Lundt Balling med fra start.

Det lignede, at de to hold skulle gå til pausen uden scoring, men hjemmeholden ville det anderledes kort før pausen. Jonas Stabell fulgte op på riposten efter et frisparksskud fra Mathias Tagø Pedersen, og sendte læderet i kassen til 1-0.

Avarta fik udlignet

Gæsterne kæmpede for udligning fra anden halvlegs start og det lykkedes også for Avarta. Forsvarsspilleren Philip Nielsen var stød med frem og fik headet kuglen ind bag Thobias Henriksen i Greves mål. 1-1, og så var kampen atter åben.

Efter lidt over en time foretog Greve holdets første udskiftning. Anton Barlach kom på grønsværen i stedet for Jonas Helleberg Madsen, og små ti minutter senere blev Nicolai Diaz indskiftet på bekostning af Mitchell Tagø Pedersen.

Christian Larsson kom også på banen mod kampens slutning, da der ikke var mere spilletid til Mathias Tagø Pedersen. Sidstnævnte var en af tre Greve-spillere, der fik advarsler. De to øvrige var Bjørn Paludan og Jonathan Brockmann Villadsen.

Med det uafgjorte resultat fastholder Greve andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1 med 13 point for seks kampe. Fem point færre end Ishøj, der topper rækken, som eneste hold uden pointtab. På lørdag venter Frederikssund på Frederikssund Stadion.