Anders Vibe Kjøller scorede sit tredje mål i Greve-trøjen, da holdet lørdag den 18. september 2021 spillede 1-1 mod Frederikssund på Frederikssund Stadion efter 0-0 ved pausen. Nicolai Jægergaard scorede hjemmeholdets udlignende mål.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget tre ændringer i forhold til seneste kamp. Christian Larsson, Mads Christensen og Anton Barlarch var alle med fra start på bekostning af Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling og Mathias Tagø Pedersen.

Det blev en kamp uden scoringer i løbet af de første 45 minutter. Til gengæld måtte kampens dommer Troels Nøhr Jespersen en enkelt gang i lommen, da Jonas Helleberg Madsen fik en advarsel efter omtrent et kvarters spil.

To mål inden for fem minutter

Efter 16 minutters spil af anden halvleg fik gæsterne endelig netmaskerne til at blafre. Kasper Ingemann Olesen fandt Anders Vibe Kjøller, og sidstnævnte svigtede ikke. Med sit tredje mål i den blå trøje, bragte han Greve i front med 0-1.

Scoringen holdt kun fem minutter inden at Nicolai Jægergaard havde passeret Thobias Henriksen i den anden ende af banen. Forinden var Mitchell Tagø Pedersen kommet på grønsværen, mens der ikke var mere spilletid til Christian Larsson.

Med cirka 10 minutter tilbage foretog gæsterne en dobbeltudskiftning. Mads Christensen og Jonas Helleberg Madsen blev taget ud til fordel for Malthe Gammelgaard Kristensen og Nicolai Diaz. Desuden advarsler til Anton Barlach og Anders Vibe Kjøller til slut.