Mathias Tagø Pedersen stod for to af Greves scoringer, mens det blev til et enkelt mål af broderen Mitchell Tagø Pedersen, da holdet lørdag den 25. september 2021 vandt 1-3 over Ishøj på Ishøj Stadion efter 0-1 ved pausen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på hele fire pladser i forhold til seneste kamp. Det betød, at Simon Bruus, Simon Boe Nielsen, Mitchell Tagø Pedersen samt broderen Mathias Tagø Pedersen var med fra kampens start.

Det var gæsterne, der fik en drømmestart på kampen, da Mitchell Tagø Pedersen allerede i kampens første minut fik netmaskerne til at blafre. Efter et hjørnespark hamrede “Mitch” læderet ind i kassen. 0-1 til Greve, og der blev ikke scoret yderligere i halvlegen.

Ishøj blev straffet

Efter en times spil kom Victor Lundt Balling på banen på bekostning af Simon Boe Nielsen.  Det blev dog kun til lidt over 20 minutter på banen, inden at Victor Lundt Balling atter måtte forlade grønsværen med en skade i baglåret.

Forinden var Mathias Johansson kommet på banen i stedet for Anders Vibe Kjøller. Han kunne se Mathias Tagø Pedersen blive nedlagt i feltet. Straffespark, som “Tagø” selv eksekverede bag Yousuf Butt i Ishøjs mål. 0-2 til Greve.

Spænding til det sidste

Ishøj bragte spænding ind i kampen, da opgøret gik ind i overtiden. Efter et indlæg kunne Frederiks Kragh Petersen heade bolden ind bag Thobias Henriksen. 1-2, men Greve holdt hovedet koldt til det sidste, og det gav også bonus.

Fire minutter inde i overtiden kom kampens detalje. Alle troede, at Jonas Helleberg Madsen ville trække tiden ved hjørneflaget. I stedet tog han et skarpt træk ind for Ricki Olsen, og spillede bolden fladt bagerst i feltet, hvor Mathias Tagø Pedersen hamrede den ind. 1-3.

Med sejren er Greve “kun” fire point efter Ishøj, der dermed led første pointtab i sæsonen. Greve har mulighed for nye point på kontoen, når Herstedøster kommer på besøg på Greve Stadion på lørdag. Med kick-off klokken 13.00.

25 sep 2021-13:00
Pausestilling: 0-1
Ishøj
1
Greve
3
Slut
Midjan Hadzidulbic
Kort
38'
70'
Gult kort