Anders Vibe Kjøller, Bjørn Paludan og Mads Christensen stod for Greves mål, da holdet lørdag den 2. oktober 2021 vandt 3-0 over Herstedøster efter 2-0 ved pausen. Greve fastholder dermed andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i forhold til den seneste kamp. Det betød, at Mathias Johansson og Anton Barlach med fra start på bekostning af Simon Boe Nielsen og karantæneramte Mathias Tagø Pedersen.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra land. Allerede efter fire minutters spil brændte det på foran Lasse Kyrning Hansen i Herstedøster-målet, hvor Greves Anders Vibe Kjøller fra nært hold kunne hamre læderet i kassen. 1-0 til Greve.

Greve fortsatte med at presse på for yderligere scoring, og det lykkedes også efter 21 munutters spil. Denne gang med Anders Vibe Kjøller i oplæggerens rolle. Tæt på mål sørgede Bjørn Paludan for 2-0-scoringen, der også var stillingen ved pausen.

Debutant og sen scoring

Kort inde i anden halvleg blev Greve nødsaget til at foretage kampens første udskiftning. En småskadet Anton Barlach måtte forlade grønsværen med hjælp fra staben, og blev erstattet af Tobias Siig, der ikke noget meget opvarmning inden indhoppet.

20 minutter før tid var der ikke mere spilletid for Mitchell Tagø Pedersen. I stedet kom Oliver Lippert på banen til sin første kamp for Greve. Angriberen kom dog ikke på måltavlen, men dermed var det ikke slut med scoringer i kampen.

Mads Christiansen kom på banen syv minutter før tid på bekostning af Anders Vibe Kjøller, og han behøvede kun seks minutter på banen. I kampens næstsidste minut sørgede Mads Christensen for målet til 3-0, der også blev kampens resultat.

Med sejren er Greve stadigvæk “kun” fire point efter Ishøj, der vandt 1-2 over Brønshøj. Greve har mulighed for nye point på kontoen, når Solrød FC kommer på besøg på Greve Stadion på lørdag. Med kick-off klokken 13.00.