Der var dramatik for alle pengene, brændte straffespark og et rødt kort, da Greve lørdag den 9. oktober 2021 vandt 2-1 over Solrød FC efter 1-0 ved pausen, på et sent mål i overtiden af indskiftede Mads Christensen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på en enkelt plads i forhold til seneste kamp mod Herstedøster. Mathias Tagø Pedersen var tilbage i startopstillingen i stedet for Anton Barlach, der ikke blev klar efter sin skade forleden.

Efter 28 minutter kom forløsning for Greve. Mitchell Tagø Pedersen fandt på kanten af det lille felt, og han sparkede resolut læderet ind bag Nicolai Johansen i Solrød FC-målet. 1-0-føring til Greve, der forinden havde fået et gult kort til Jonathan Brockmann Villadsen.

Brændte straffespark

De første 40 minutter af anden halvleg forløb det meste af spillet på banens midte. Greve benyttede perioden til at udskifte Mitchell Tagø Pedersen med Oliver Lippert samt Christian Larsson med Mathias Tagø Pedersen. Sidstnævnte så gult i forbindelse med udskiftningen.

Mads Christensen kom på banen i det 90. minut på bekostning af Anders Vibe Kjøller, og han kunne kort tid efter, sammen med de øvrige holdkammerater, se gæsterne få straffespark til stor protest for hjemmeholdets spillere.

Solrød FCs Rasmus Lytsen forsøgte sig fra 11-meter-pletten, men Thobias Henriksen i Greve-målet fik reddet sparket. Dommer Brian Pejter dømte omspark. Den nye skytte Oliver Sørensen Qvapp sparkede efterfølgende et stykke over mål.

En hæsblæsende afslutning

Kampen var dog langt fra slut, og seks minutter inde i overtiden fik gæsterne hjørnespark. Målmanden Nicolai Johansen var stødt med frem, og han fik forvirret Greve-spillerne, så Rasmus Lytsen kunne heade kuglen i kassen til 1-1.

Minuttet senere fik hjemmeholdet dog lukket og slukket kampen. Mathias Johansson fandt indskiftede Mads Christensen, og han svigtede ikke. 2-1 til Greve, der dermed kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med alle tre point.

De tre point var ekstra vigtige, idet Ishøj for anden gang i sæsonen måtte forlade banen uden point, da holdet tabte 2-1 til Herstedøster. Greve er dermed kun et enkelt point fra førstepladsen, inden næste lørdags kamp mod Union, der har kick-off klokken 12.00.