For tredje gang i træk kom indskiftede Mads Christensen på måltavlen, da Greve lørdag den 16. oktober 2021 vandt 0-2 over Union efter 0-1 ved pausen. Malthe Gammelgaard Kristensen stod for Greves anden scoring.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på en enkelt plads i forhold til seneste kamp mod Solrød FC. Malthe Gammelgaard Kristensen var med fra start, på bekostning af karantæneramte Mathias Tagø Pedersen.

Allerede efter 16 minutter beviste Malthe Gammelgaard Kristensen, at træneren havde valgt rigtig. På et godt spark fra siden, lykkedes det midtbanespilleren, at passere Mads-Emil Frederiksen i Union-målet og samtidig score sit første mål i Greve-trøjen.

Barlach tilbage

Fra anden halvlegs start kom Anton Barlach på banen efter sin skade i forrige kamp. Det skete i stedet for Mathias Johansson. Ni minutter senere fik gæsterne deres eneste gule kort i kampen, da Jonas Helleberg Madsen blev noteret i dommerens bog.

Greve foretog kampens anden udskiftning med 25 minutter tilbage af opgøret. Der var ikke mere spilletid til Mitchell Tagø Pedersen, og i stedet kom Oliver Lippert på banen til sin tredje kamp efter ankomsten til Greve.

Christensen slog til igen

Fem minutter før tid kom Mads Christensen på banen, da han afløste Jonas Helleberg Madsen. Christensen behøvede blot syv minutter på banen, inden han lukkede og slukkede med målet til 0-2. Det var tredje kamp i træk, at midtbanespilleren kom ind og nettede.

Med 0-2-sejren over Union fastholdt Greve andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1, idet Ishøj vandt 2-1 over rækkens nummer tre Allerød på eget græs. Greves næste kamp er næste lørdag, hvor B 1903 gæster Greve Stadion. Med kick-off klokken 13.00.