Anders Vibe Kjøller scorede sit femte mål i Greve-trøjen, mens holdkammeraten Jonathan Brockmann Villadsen blev udvist efter to gule kort, da Greve lørdag den 23. oktober 2021 spillede 1-1 mod B 1903 på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på en enkelt plads i forhold til seneste kamp mod Union. Mathias Tagø Pedersen var tilbage i startopstillingen på bekostning af Mathias Johansson, der ikke blev klar til kampen.

Hjemmeholdet stod for første halvlegs enlige scoring. Anfører Kasper Ingemann Olesen fandt Anders Vibe Kjøller og han svigtede ikke holdkammerateren. 1-0 til Greve, der ligeledes var stillingen, da holdene gik til pause efter tre minutters tillægstid.

Udligning fra B 1903

Der var blot spillet fem minutter af anden halvleg, da der kom balance i regnskabet. Det lykkedes B 1903s Søren Bech Jensen, at passere Thobias Henriksen i Greve-målet. 1-1. Sæsonens blot tiende scoring mod den rutinerede målmand.

Med 20 minutter tilbage kampen, foretog Greve deres første udskiftning. Tobias Siig kom på banen i stedet for Malthe Gammelgaard Kristensen, og bare tre minutter senere blev Mitchell Tagø Pedersen afløst af Mads Christensen.

Udvisning til Greve

Jonathan Brockmann Villadsen fik en advarsel med otte minutter tilbage af kampen. Den skulle vise sig at blive skæbnesvanger, da forsvarsspilleren kun to minutter efter måtte indkassere endnu et gult kort for frispark. Dermed marchordne for Greve-spilleren.

Det blev ikke til yderligere scoring for Greve, der dog fortsat indtager andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1. Holdet har nu tre point op til Ishøj, der med en 2-4-sejr over Solrød FC indtager førerpositionen med 30 point. Allerød har 23 point på tredjepladsen.