Jonathan Brockmann Villadsen scorede sit første mål for Greve, da holdet lørdag den 6. november 2021 spillede 1-1 mod Allerød på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Holdet fastholder dermed andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på to pladser i forhold til kampen mod Brønshøj. Jonathan Brockmann Villadsen var tilbage efter karantæne og Nicolai Diaz fik chancen fra start på bekostning af Bjørn Paludan og Mitchell Tagø Pedersen.

Gæsterne kom bedst igennem første halvleg med en 0-1-føring. Halvlegens enlige mål faldt efter ni minutters spil, da Tobias Christiansen fandt Jonathan Eriksen. Sidstnævnte svigtede ikke holdkammeraterne og sendte læderet ind bag Thobias Henriksen.

Balance i regnskabet

Med 20 minutter tilbage af kampen foretog hjemmeholdet to udskiftninger. Nicolai Diaz fik ikke mere spilletid og det gav plads til Mitchell Tagø Pedersen, mens Christian Larsson kom på banen i stedet for Mathias Tagø Pedersen, der havde flere muligheder i Greves angreb.

Greve kæmpede for en udligning og med 17 minutter til slutfløjt lykkedes det endelig. Efter et frispark skød Kasper Ingemann Olesen kuglen på stolpen. Jonathan Brockmann Villadsen var hurtigt over returbolden og bankede bolden i nettet. 1-1.

Det blev ikke til yderligere scoring for Greve, der dog fortsat indtager andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1. Holdet har nu fem point op til Ishøj, der med en 4-5-sejr over Union indtager førerpositionen med 36 point. Allerød har 27 point på tredjepladsen.