Jonas Stabell, Mathias Tagø Pedersen, Mitchell Tagø Pedersen og Anders Vibe Kjøller scorede alle for Greve, da holdet lørdag den 2. april 2022 vandt 4-1 over Frederikssund på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen valgte at stille op med de samme 11 mand, der også var med fra start i udekampen mod Avarta i sidste uge. Der blev sat mange kilometer ind på løbekortet fra kampens start fra hjemmeholdet side.

Flere gange var Mathias Tagø Pedersen en aktiv gæst på udeholdets banehalvdel, men det var i stedet Jonas Stabell, der sendte Greve på vinderkurs i midten af første halvleg. Med sit 10. mål i Greve-trøjen, bragte forsvarsspilleren hjemmeholdet for 1-0.

Det blev ikke til yderligere scoring inden pausen, som Greve benyttede til at ændre på en enkelt formation. Christian Vingaard Sjølander fik ikke mere spilletid, og i stedet var Mitchell Tagø Pedersen med, da dommeren fløjtede anden halvleg i gang.

“Brødrene Mål” på tavlen

Efter lidt over 10 minutters spil af anden halvleg fik Mathias Tagø Pedersen endelig gevinst for sit store løbe arbejde igennem kampen. Han fik ekspederet læderet ind bag Christian Solhøj i Frederikssund-målet, og så var Greve pludselig på 2-0.

Greve fortsatte løbet mod gæsternes mål, og blot to minutter senere opsnappede Mitchell Tagø Pedersen en dårlig tilbagelægning fra Frederikssund. Han tog et velovervejet træk udenom den sagesløse målmand og skød kuglen i kassen til 3-0-føring.

Mathias Tagø Pedersen blev udskiftet med 12 minutter tilbage af kampen, og det gav plads til Nicolai Diaz, der kom og udfordrede Frederikssund med sine hurtige løb. Den unge angriber havde dog ikke heldet med at få bolden i nettet.

“AK” lukkede festen

Med 10 minutter tilbage af kampen forsøgte Anders Vibe Kjøller sig med et fint langskud, der tog et dyk inde i feltet, og så kunne Greve spillerne atter juble. 4-0 til Greve, der kæmpede med at holde målet rent. Det skulle dog ikke gå sådan.

Gæsterne fik reduceret til 1-4 i næstsidste minut ved Oliver Juul Hansen i en situation, hvor Greves målmand Thomas Kullenberg Olsen ikke var helt enig med kampens dommer i afgørelsen omkring boldens passering over målstregen.

Med 4-1-sejren over Frederikssund er Greve nu blot to point efter Ishøj på førstepladsen. Naboklubben satte atter point til, idet det blot blev til 1-1 mod B 1903 på eget græs. Dermed er der lagt op til et topopgør i næste uge mellem nummer et og to i Greve.