Mitchell Tagø Pedersen scorede Greves enlige mål efter fem minutters spil, mens Thomas Kulleberg Olsen holdt buret rent, da holdet lørdag den 9. april 2022 vandt 1-0 over Ishøj på kunstgræsbanen ved Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde valgt at ændre på en enkelt plads i forhold til 4-1-sejren over Frederikssund ugen forinden. Mitchell Tagø Pedersen startede inde, mens Christian Vingaard Sjølander blev henvist til bænken

Hjemmeholdet fik en drømmestart efter bare fem minutters spil. Mitchell Tagø Pedersen udnyttede en fejl i gæsternes forsvar, trak uden om Ishøjs målmand Thobias Henriksen, inden han ekspederede bolden i netmaskerne. 1-0 til Greve.

Allerede midtvejs i kampen måtte Greve foretage kampens første udskiftning, da en småskadet Magnus Koch Nielsen måtte forlade grønsværen til fordel for Victor Lundt Balling. Forinden havde samme Koch Nielsen fået kampens første advarsel.

Thomas Kullenberg Olsen holdt buret rent

I første halvleg blev Greves målmand Thomas Kullenberg Olsen test af, af nogle gange, men ingen formåede at passere hjemmeholdets sidste skanse, og dermed kunne de to mandskaber gå til pause med føring til Greve.

Endnu en forsvarsspiller forlod banen før tid, da en småskadet Jonas Stabell måtte lade sig udskifte midtvejs i anden halvleg med Malthe Gammelgaard Kristensen. Det blev også til spilletid for Mads Christensen på bekostning af Anders Vibe Kjøller.

Ishøj, der blev reduceret til 10 mand med 11 minutter tilbage af kampen, havde chancen ved et frispark forinden, men Thomas Kullenberg Olsen fik vippet bolden til hjørnespark. Dermed vandt Greve 1-0 og avancerede samtidig til førstepladsen i Danmarksserien.