Jonathan Brockmann Villadsen scorede langt inde i tillægstiden, mens Simon Boe Nielsen og så kom på tavlen for Greve, da holdet fredag den 15. april 2022 vandt 1-2 over Herstedøster efter 1-1 ved pausen på Herstedøster Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen måtte ændre på tre pladser i forhold til 1-0-sejren over Ishøj. Simon Bruun, Malthe Gammelgaard Kristensen og Victor Lundt Balling startede inde på bekostning af Bjørn Paludan, Jonas Stabell og Magnus Kock Nielsen.

Hjemmeholdet følte sig bedst tilpas på græstæppet, og efter 18 minutter måtte Thomas Kullenberg Olsen se sig passeret i Greve-målet, da Benjamin Marco Nielsen ekspederede læderet i nettet. 1-0 til Herstedøster, men gæsterne gav ikke op.

Syv minutter før pausen kom der balance i regnskabet. Anders Vibe Kjøller fik kuglen fra Kasper Ingemann Olesen, og han adresserede bolden videre til Simon Boe Nielsen. Sidstnævnte svigtede ikke og sparkede læderet ind til 1-1.

Friske kræfter og sent sejrsmål

Midtvejs i anden halvleg kom Christian Vingaard Sjølander på banen i stedet for Mathias Tagø Pedersen og fra bænken kunne han se broderen Mitchell Tagø Pedersen blive præsenteret for det gule kort af kampens dommer Dan Pedersen.

Det blev også til spilletid for Nicolai Diaz, der kom ind i stedet for Anders Vibe Kjøller med ti minutter tilbage, mens Anton Barlach afløste Mathias Johansson fem minutter senere. I mellem de to udskiftninger fik Simon Boe Nielsen en advarsel.

Efter syv minutters tillægstid lignede det et remis, men Jonathan Brockmann Villadsen ville det anderledes. Han sørgede for vild jubel hos gæsterne, da han scorede til 1-2. Kampens resultat, som gør, at Greve fortsat fastholder førstepladsen i rækken.