Christian Vingaard Sjølander scorede to gange, mens Mitchell Tagø Pedersen og Magnus Kock Nielsen også kom på måltavlen, da Greve lørdag den 30. april 2022 vandt 4-0 over Union på Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen ændrede på to pladser i forhold til kampen mod Solrød FC. Christian Vingaard Sjølander og Magnus Kock Nielsen var med fra start på bekostning af karantæneramte Jonathan Brockmann Villadsen og Mathias Tagø Pedersen.

Hjemmeholdet fik en god start på kampen og kom foran efter 12 minutter. Simon Boe Nielsen modtog bolden fra Anders Vibe Kjøller, og spillede den videre til Mitchell Tagø Pedersen, der ikke svigtede sine holdkammerater. 1-0 til Greve.

Der var mere tilbage i Greve. Efter en halv time lykkedes det Christian Vingaard Sjølander, at få ekspederet bolden ind bag Patrick Johansen i Union-målet. 2-0 til hjemmeholdet. Det blev ikke til yderligere scoring i første halvleg, hvor Simon Boe Nielsen så gult for Greve.

Sjølander viste målnæse

Seks minutter efter pausen var Christian Vingaard Sjølander atter på pletten. Mitchell Tagø Pedersen skød på mål, men måtte i første omgang se målmand og overligger redde for gæsterne. Christian Vingaard Sjølander var over riposten, og så førte Greve med 3-0.

Tilbagevendte Magnus Kock Nielsen ville også være med. Han lukkede og slukkede med scoring til 4-0 med syv minutter tilbage af kampen, hvor der også var spilletid til Nicolai Diaz, Anton Barlach og Mads Christensen.

Med 4-0-sejren er Greve tilbage på førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 1, idet Ishøj samtidig tabte 4-2 til Allerød på sidstnævntes hjemmebane. Greve fører dermed med to point ned til andenpladsen med syv kampe tilbage af sæsonen.