Mathias Johansson scorede sit andet mål i Greve-trøjen, da Greve lørdag den 7. maj 2022 spillede 1-1 mod B 1903 på B 1903s anlæg. Med det uafgjorte resultat indtager Greve andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen ændrede på to pladser i startopstillingen i forhold til Union-kampen. Jonathan Brockmann Villadsen og Mathias Tagø Pedersen var tilbage efter karantæne og afløste Christian Vingaard Sjølander og Victor Lundt Balling.

Gæsterne kom foran lidt over midtvejs i første halvleg. Mathias Johansson blev spillet fri med hælen af Anders Vibe Kjøller og han svigtede ikke holdkammeraterne. 1-0 til Greve, der måtte se Mathias Johansen blive præsteret for Greves eneste advarsel i kampen.

Udligning i slutminutterne

17 minutter efter pausen foretog Greve gæsterne første udskiftning. En dobbeltudskiftning, hvor Christian Vingaard Sjølander og Jonas Helleberg Madsen kom på banen på bekostning af Mitchell Tagø Pedersen og Mathias Johansson.

Det lignede Greve-sejr, da holdene gik ind i slutminutterne, hvor Mads Christensen forinden havde afløst Mathias Tagø Pedersen. Hjemmeholdet ville det dog anderledes. Et minut før tid sikrede Thor Vinberg Thybo det ene point til B 1903 med sin scoring.

Med 1-1-remiset indtager Greve andenpladsen i Danmarkspulje 1, idet Ishøj samtidig vandt 5-1 over Solrød FC og dermed er tilbage på førstepladsen. Greves næste kamp på fredag den 13. maj er fremrykket fra klokken 19.00 til 13.00.