Mathias Tagø Pedersen scorede Greves enlige mål, da holdet fredag den 13. maj 2022 spillede 1-1 mod Brønshøj på Greve Stadion. Med det uafgjorte resultat indtager Greve fortsat andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen ændrede på to pladser i startopstillingen i forhold til B 1903-kampen. Jonas Helleberg Madsen og Victor Lundt Balling var med fra start på bekostning af Malthe Gammelgaard Kristensen og Mathias Johansson.

Gæsterne kom foran lidt over midtvejs i første halvleg. Brønshøjs Nicholas Marfelt fandt holdkammeraten Martin Jensen, der ekspederede læderet ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. 0-1 til Brønshøj. En stilling, der holdt halvlegen ud.

Efter en times spil foretog Greve deres første udskiftning. Malthe Gammelgaard Kristensen kom på banen i stedet for Victor Lundt Balling. Kort forinden havde Magnus Kock Nielsen fået hjemmeholdets første advarsel i kampen.

Balance i regnskabet

Mathias Tagø Pedersen er Greves topscorer i denne sæson, og havde engang målnæsen på rette tid og sted. 17 minutter inde i anden halvleg havde han sidste fod på bolden, der snød Brønshøjs målmand Frederik Rej-Rosenqvist. 1-1.

Både Anton Barlach og Nicolai Diaz kom på banen inden for de sidste 20 minutter, da de afløste henholdsvis Jonas Helleberg Madsen og Anders Vibe Kjøller. Greve fik dog ikke scoret yderligere i kampen, hvor også Nicolai Diaz og Kasper Ingemann Olesen så gult.

Med 1-1-remiset indtager Greve fortsat andenpladsen i Danmarkspulje 1 med to point op til førerholdet Ishøj, der vandt 0-3 over Avarta på udebane. Greves næste kamp er lørdag den 21. maj, hvor holdet møder Allerød i Allerød Idrætspark. Med kick-off klokken 13.00.

13 maj 2022-13:00
Pausestilling: 0-1
Greve
1
Brønshøj
1
Slut
Nikolaj Nielsen-Friis
Kort
59'
Gult kort
87'