Mitchell Tagø Pedersen scorede begge Greves mål, da holdet lørdag den 21. maj 2022 spillede 2-2 mod Allerød i Allerød Idrætspark. Trods det uafgjorte resultat, indtager Greve fortsat andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på en enkelt plads i forhold startopstillingen i forhold til Brønshøj-kampen. Malthe Gammelgaard Kristensen var med fra start på bekostning af Victor Lundt Balling.

Hjemmeholdet kom bedst fra land, og allerede efter seks minutters spil måtte Greves målmand Thomas Kullenberg Olsen se sig passeret i gæsternes mål. Mads Kragerup sørgede for føring til Allerød med målet til 1-0.

Det slog dog på ingen måde gæsterne ud, og 14 minutter senere blev der bragt balance i regnskabet. Fra nært hold skulle Mitchell Tagø Pedersen blot sætte indersiden på læderet, der havnede i netmaskerne. 1-1. Greve-spillerens niende sæsonmål i Danmarksserien.

Mere i livlig halvleg

Lidt over midtvejs i første halvleg fik Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Koch Nielsen og Thomas Kullenberg Olsen ikke ekspedere bolden ud af farezonen fra nært hold i eget felt. Kuglen havde til slut hos Oscar Dargis, der fik scorede. 2-1 til hjemmeholdet.

Med ti minutter til pausen var Mitchell Tagø Pedersen atter på færde i Allerøds felt, og han svigtede ingen, da han fik smidt bolden i nettet. 2-2, og det blev ikke til yderligere scoring efter en ganske livlig første halvleg, hvor Kasper Ingemann Olesen gå gult for Greve.

Jonas Stabell og Anton Barlach, der i øvrigt fik en advarsel, kom på banen midtvejs i anden halvleg, hvor de afløste Jonas Helleberg Madsen og Simon Boe Nielsen. Der var desuden spilletid til Nicolai Diaz, der afløste Anders Vibe Kjøller med 11 minutter igen.

Greve fastholder andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1, hvor der nu er fire point op til Ishøj på førstepladsen. Til gengæld er Greve ubesejret i 18 kampe i træk, inden holdet møder Avarta på Greve Stadion på fredag den 27. maj. Med kick-off klokken 19.00.