Mathias Tagø Pedersen kom på måltavlen for Greve, men måtte også lade sig udskifte med en skade, da holdet fredag den 27. maj 2022 tabte 1-2 til Avarta efter 1-1 ved pausen på Greve Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde to nye med fra start i forhold til Allerød-kampen, idet Jonas Stabell og Mathias Johansson afløste Simon Boe Nielsen og Mitchell Tagø Pedersen. Sidstnævnte gik i stykker i opvarmningen.

Hjemmeholdet kom foran efter 24 minutters spil, da Mathias Tagø Pedersens afslutning passerede Avarta-målmanden. 11. scoring i Danmarksseriens Pulje 1 i indeværende for angriberen, der måtte udgå med en skade syv minutter før pausen. Nicolai Diaz afløste.

Kort før pausen fik gæsterne bragt balance i regnskabet, da Avarta-angriberen Pola Karim fik ekspederet læderet ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greves mål. 1-1, og det blev ikke til til yderligere scoring, inden de to hold gik til pause.

Rødt kort og Avarta-scoring

Anden halvleg var knap fløjtet i gang, inden at kampen blev afbrudt på grund af torden. Holdene kunne dog genoptage opgøret efter et kvarter, og bare tre minutter efter igangsætning blev Greves Jonathan Brockmann Villadsen udvist for en nødbremse.

Christian Vingaard Sjølander afløste Jonas Helleberg Madsen midtvejs i halvlegen, men han kunne ikke forhindre gæsternes Nicklas Busk Andreasen i at score med 12 minutter tilbage af kampen. Kort efter kom Mads Christensen ind i stedet for Anders Vibe Kjøller.

Det blev ikke til flere scoringer. Dermed måtte Greve forlade banen uden point efter 18 kampe i træk uden nederlag. Holdet spiller allerede på næste fredag, når Greve gæster Frederikssund på Frederikssund Stadion. Kampen starter klokken 19.00.