For første gang i indeværende sæson måtte Greve forlade banen uden at have scoret, da holdet fredag den 3. juni 2022 spillede 0-0 mod Frederikssund på Frederikssund Stadion.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde tre ændringer i startopstillingen i forhold til Avarta-kampen. Simon Boe Nielsen, Mitchell Tagø Pedersen og Victor Lundt Balling afløste Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen og Mathias Tagø Pedersen.

Det blev en første halvleg, hvor ingen af holdene formåede at komme på tavlen. Greve brugte pausen til indskiftningen af Christian Vingaard Sjølander, der kom på banen på bekostning af Malthe Gammelgaard Kristensen.

Gæsterne fik to advarsler i starten af anden halvleg. Fire minutter efter pausen blev Mathias Johansson præsenteret for det gule kort, og blot seks minutter senere blev indskiftede Christian Vingaard Sjølander noteret i dommerens sorte bog.

Udskiftninger med ingen mål

Med lidt over en kvarter til slutfløjt var der ikke mere spilletid for Simon Boe Nielsen, der blev afløst af Anton Barlach og fem minutter senere kom Nicolai Diaz på grønsværen, da Jonas Helleberg Madsen blev udskiftet.

Ingen af holdene kom på tavlen i kampen, hvor Anders Vibe Kjøller fik en advarsel i kampens overtid. Et resultat, der betyder, at Ishøj kan sikre sig den endelige oprykning til 3. division, når holdet møder B 1903 på udebane i morgen.