Christian Vingaard Sjølander og Nicolai Diaz kom på måltavlen, da Greve lørdag den 11. juni 2022 spilede 2-2 mod topholdet Ishøj efter 1-1 ved pausen. Greve sikrede sig dermed andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret to pladser i startopstillingen i forhold til Frederikssund-kampen. Christian Vingaard Sjølander og Anton Barlach indtrådte i stedet for karantæneramte Anders Vibe Kjøller samt Malthe Gammelgaard Kristensen.

Hjemmeholdet fik en drømmestart efter bare tre minutter, da Ishøjs Christian Offenbach ekspederede bolden ind bag Thomas Kullenberg Olsen i Greve-målet. 1-0 til Ishøj, men målet slog på ingen måde gæsterne ud.

Efter forarbejde af Victor Lundt Balling, kunne Christian Vingaard Sjølander bringe balance i regnskabet. 1-1, som også var stillingen, da de to hold gik til pause. Victor Lundt Balling fik kort efter målet gæsternes første advarsel.

Indskifter sikrede uafgjort til slut

Ishøj kom atter på tavlen kort efter pausen. Mitchell Tagø Pedersen begik straffespark med et skub i ryggen på en Ishøj-spiller. Daniel Gharabaghi Stücker svigtede ikke holdkammeraterne og sendte læderet ind på Thomas Kullenberg Olsen.

Midtvejs i anden halvleg kom Nicolai Diaz på grønsværen, hvor han erstattede kampens første målscorer. Netop Nicolai Diaz stod for Greves udlignende mål med bare et enkelt minut tilbage af den ordinære spilletid. 2-2, og det blev ikke til flere scoringer.

Mikkel Kongstad kom på banen seks minutter før tid i stedet for Simon Boe Nielsen, mens Tobias Siig fik de tre sidste minutter på bekostning af Anton Barlach. Tre Greve-spillere advarsler i halvlegen. Trioen Simon Boe Nielsen, Jonas Helleberg Madsen og Tobias Siig.

Med 2-2-remiset mod Ishøj mangler Greve nu blot en enkelt kamp i Danmarksseriens Pulje 1. Den kommende lørdags kamp mod Herstedøster, som spilles på Greve Stadion med kick-off klokken 14.00. Herstedøster indtager syvendepladsen i rækken.