Gæsterne scorede to gange, mens Greve ikke kom på tavlen, da holdet lørdag den 18. juni 2022 tabte 0-2 til Herstedøster i en kamp, der blev afbrudt længe grundet en skade. Med nederlaget slutter Greve som treer i Danmarksseriens Pulje 1.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde foretaget tre ændringer. Benjamin Bylund, Anders Vibe Kjøller og Jonathan Brockmann Villadsen var med fra start i stedet for Thomas Kullenberg Olsen, Christian Vingaard Sjølander og Jonas Hellebjerg Madsen.

Første halvleg uden scoringer, men til gengæld kom der gang i forestillingen efter pausen, hvor Mathias Johansson blev eneste Greve-spiller, der kom i dommer Alexander Mygind Dreyer sorte bog efter syv minutters spil af anden halvleg.

Bare to minutter senere kom Christian Vingaard Sjølander på banen på bekostning af Mitchell Tagø Pedersen, og midtbanespilleren kunne se, at gæsternes Nicolai Beck fik ekspederet læderet ind bag Benjamin Byland til 0-1 på straffespark.

Lang afbrydelse og endnu en scoring

Yderligere to spillere kom på banen i løbet af anden halvleg. Først kom Mikkel Kongstad i kamp i stedet for Simon Boe Nielsen midtvejs i halvlegen og 13 minutter før tid var der heller ikke mere spilletid til Anton Barlach, der blev afløst af Nicolai Diaz.

Mod kampens slutning blev kampen afbrudt som følge af en skade hos en Herstedøster-spiller, som måtte hentes med ambulance. Efter 40 minutter blev kampen genoptaget og den tidligere Greve-spillede Alihan Demir scorede til 0-2. Kampens resultat.

Med 0-2-nederlaget til Herstedøster, måtte Greve se sig passeret i kampen om pladsen efter Ishøj i Danmarksseriens Pulje 1. Allerød vandt 6-0 over B 1903 og sluttede dermed på andenpladsen i rækken med en bedre målscore end Greves.

18 jun 2022-14:00
Pausestilling: 0-0
Greve
0
Herstedøster
2
Slut
Alexander Mygind Dreyer
Kort
52'